Ingrida,
Nabija
ingrida rašė:Taigi, mielieji, Reksas atvažiuoja.Kas nori susitikti, registruojasi čia. Manau, galim įvest tradiciją, Reksas Vilniuje paskutinį mėnesio sekmadienį, nuo 11.00 arba 11.30.
Aušrytė žino visas aikšteles, jai pavesim parinkti vietą. Kaip suprantu, 2 žmonės yra:
Ingrida,
Nabija

Nabija rašė:Taip-taip, Nabija butinai. Ausryte irgi manau ateis. Osvaldai, au

Reksas rašė:Tikslinu: šį sekmadieni 01.31 galime atvykti į Jūsų nurydytą vietą.
Kaina: 50 Lt nuo seminaro dalyvio + kuro sąnaudos (100 Lt)
Seminaro trukmė: 2h
Tema: pasiūliau aukščiau, bet kviečiu drąsiau išsakyti savo pageidavimus.
ingrida rašė:Palaukit, tas seminaras vyks aikštelėje 2 val prie -15 C ? Žada pūgą...

Spėjo Reksas jau išleptReksas rašė:Be arbatos ir pyragų treniruotės prailgsta.. tai karti tiesa..
ingrida rašė:Udraitės aikštelė gera, sekmadieniais laisva. Jeigu tik neprisnigs. Ten patogu privažiuoti. Aš galvojau abu pasiimti, bet Bonita rujoja. Tai gal tegul namie pasėdi.

ingrida rašė:Taip, ta pati
Tai gal tada fiksuojam vietą - aikštelė (pieva?) šalia Udraitės klinikos. Jei gerai supratau, tai yra čia:Nabija rašė:Man si aikstele labai tinka, Ausrytei irgi:)
Man sąlygos tinka.Reksas rašė:Ok, tai laukiam galutinių patvirtinimų:
a) ar visi žadėję dalyviai sutinka su sąlygomis ir dalyvauja šį sekmadienį ?
b) ar laikas ir vieta galutinai nutarta ?
c) kontaktinių duomenų žmogaus, kuris esant reikalui galėtų papasakot, kaip nukeliauti iki Jūsų aikštelės. Ir įspėtų, jei netyčia kasnors nutinka ne pagal planą.

Aš taip spėju, kad tada šneka apie tokį ištryptą plotą matomą ortofoto šiek tiek aukščiau - ten ir perkėliau žymeklįNabija rašė:Osvaldai, ten ne pieva, ten tikru tikriausia aikstele:) Judant palei gatve toliau uz pievos pamatysite:) Arba isvis galime Jus pasitikti prie klinikos:)
Jeigu prieštaraujančių nėra - gali būti ir taip, nėr problemos - nedaug čia to darbo. Tokiu atveju: visi planuojantys dalyvauti - būkit mieli, atsiųskit kontaktinių telefonų numeriukus į AŽ. Kad galėtume, esant reikalui, operatyviai sukomunikuotiingrida rašė:Osvaldai, tau teks ši atsakomybė
Aušrinė kaip visada tikrins viskąaushrytia rašė:Mes nedalyvausim...turbūt tik palydėsim Nabiją į aikštelę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias